DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 2 Sayı: 6, 31.12.2019

Yıl: 2019

Food Health and Technology Innovations

Araştırma Makalesi

1. Effect of chitosan combined coating on chicken and quail eggs for controlling Escherichia coli and Salmonella enteritidis

Esin Derelioğlu , Özlem Turgay

Sayfa : 170-178
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Technological Aspects for the Production of Beta-Galacto-Oligosaccharides (ß-GalOS) and its Physiological Properties for Health Benefits

Osama Ibrahim

Sayfa : 179-186
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Aronia Berry Tea as Antioxidant Functional Drink: Bioactive Phenolics By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 187-192
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Antioxidant and Functional Nutraceutical Treatments Following Minimally Invasive (Robotical) Surgery

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 193-196
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • EDITORIAL NOTE
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 6, 31.12.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 4, 30.06.2020
    • Cilt: 3 Sayı: 7, 15.12.2020